Segueix-nos a xarxes socials!

Qui som?

 

Montaber som un grup de persones que ens agrada fer llibres, ni més ni menys.

Estem convençuts que les pàgines d’un assaig, d’una novel•la o d’un recull fotogràfic poden ser transformadores per a una societat àvida de respostes; ara bé, nosaltres no en volem donar, de respostes. Que pressumptuós seria pretendre explicar com funciona la vida humana!

Si ens agraden els llibres és perquè ens ajuden, si volem, a interpretar allò que passa al nostre voltant des d’una altra perspectiva, des d’un altre prisma; a reflexionar de maneres diferents davant això que anomenem vida quotidiana. En definitiva, a fer-nos més preguntes i a afirmar menys respostes.

La nostra voluntat és establir marcs de reflexió, però sobretot, de diàleg. I volem promoure el debat i la discussió per tal de treure a la llum els conflictes que no es veuen de bones a primeres. Sí, busquem el conflicte. Perquè entenem que n’hi ha per totes bandes. El problema apareix quan una de les opcions, nega les altres i imposa el seu prisma com a vàlid, com a correcte. Aleshores ja no parlem de conflicte, sinó de violència.